Een vrachtwagen met kraan huren? Ontdek ons aanbod!

Wil je een vrachtwagen met kraan huren om zware en/of breekbare lasten te hijsen zoals zonnepanelen, stalen balken, roofing, airco-installaties of glas? Dan zit je bij Topwerf helemaal goed! In ons modern machinepark hebben wij verschillende vrachtwagenkranen om jouw hijswerken snel en efficiënt uit te voeren.

Scania vrachtwagens uitgerust met Palfinger kranen

In ons aanbod hebben we twee Scania vrachtwagens die elk voorzien zijn van een Palfinger kraan (enerzijds 78 t/m en anderzijds 135 t/m). Met Scania en Palfinger kiezen wij bewust voor veiligheid, techniciteit en betrouwbaarheid.

Onze autolaadkranen zijn standaard uitgerust met onder meer glaszuigers tot 1000 kg en een C-haak. Het is ook mogelijk om onze vrachtwagens uit te rusten met extra hijshulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een glaszuiger voor gebogen glas of een pallethaak.

Of wil je een vrachtwagen met kraan huren specifiek voor installatie- of onderhoudswerken? Dan bouwen wij onze 135 t/m kraan eenvoudig om tot een hoogtewerker met een manbak.

Vrachtwagen met kraan huren met ombouw naar hoogtewerker

Veelzijdig inzetbare krachtpatsers

Enkele specifieke kenmerken van onze autolaadkranen:

  • Ze hebben een maximale hijscapaciteit van 30 ton, een maximumbereik van 40 meter en een zwenkbereik van 360 graden.

Je geraakt dus vlot tot aan de negende verdieping. Deze hoogte is vooral haalbaar voor het afzetten van materialen. Het plaatsen van glas op die hoogte is niet altijd haalbaar. Met onze autolaadkraan hijs je ook zonder problemen over een standaardwoning (bv. gesloten bebouwing). Wil je meer weten op wat je allemaal moet letten om een vrachtwagen met kraan te huren voor jouw geplande hijswerken? Dat lees je in deze blog.

  • Ze zijn voorzien van een overstrekbare knikarm die tot 15 graden kan doorknikken (ideaal voor lage deuropeningen en om in gebouwen of kleine ruimtes te werken).
  • Ze hebben een power link kabellier om makkelijk lasten te laten zakken of op te halen over een afstand.

Een vrachtwagen met kraan huren bij Topwerf?

Behalve dat je bij Topwerf zeker bent van topmateriaal, zorgen wij ook voor een optimaal onderhoud van onze vrachtwagens met kranen. Ze worden bovendien driemaandelijks officieel gekeurd en zijn dus altijd klaar voor gebruik.

Huur je bij ons een autolaadkraan, dan komt onze gekwalificeerde machinist ermee tot bij jou. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring leveren wij elke keer weer vakmanschap en precisiewerk af, zelfs in de meest complex omstandigheden!

Scroll naar boven