Een kleine hijskraan zorgt voor een grote meerwaarde op jouw werf

In combinatie met een glaszuiger is een kleine hijskraan of minikraan een onmisbaar hulpmiddel voor glasplaatsers. Maar deze krachtpatsers hijsen ook zonder moeite grote installaties, zware (bouw)materialen, piano’s of jacuzzi’s. Net daarom zijn onze minikranen ook in de bouwsector en in de industrie een grote meerwaarde.

Voor kleine en grote werken, zowel binnen als buiten

Het gebeurt wel vaker dat je maar een beperkte ruimte of doorgang hebt om bepaalde werken uit te voeren op een werf. In dat geval komt een kleine hijskraan goed van pas:

  • Ideaal voor hijswerken in kleinere ruimtes, tot op een hoogte van 22 meter.
  • Uiterst veilig dankzij de vele sensoren.
  • Gebruiksvriendelijk en vanop afstand te bedienen.
  • Dankzij de negatieve knikarm geraken ze door lage deuropeningen.

kleine hijskraan huren - alleskunner

Al onze minikranen zijn bovendien voorzien van non-marking rupsbanden. Ideaal dus voor binnenwerken aangezien ze geen of minder strepen nalaten.

Een overzicht van onze minikranen

Onze Hoeflon compactkranen blinken uit op het vlak van kracht, behendigheid, veiligheid en gebruiksgemak. Toch hebben ze elk hun specifieke troeven. Een korte samenvatting:

  • Hoeflon C1 minikraan, de kleinste compactkraan (max. 550 kg hijscapaciteit) voor de meest onbereikbare plaatsen.
  • Hoeflon C6/C6e minikraan, de alleskunner (max. 3000 kg hijscapaciteit) die zelfs een tikkeltje smaller is dan de C1.
  • Hoeflon C10/C10e minikraan, de krachtpatser (max. 4000 kg hijscapaciteit) die dankzij zijn slanke profiel door elke deur past.
  • Hoeflon C30e minikraan, de krachtigste kraan uit ons gamma met een hefcapaciteit van niet minder dan 9000 kg.

Welke kleine hijskraan huren?

Onze minikranen zijn standaard uitgerust met een glaszuiger (C6/C6e minikraan tot 600 kg – C10/C10e minikraan tot 1000 kg - C30e minikraan tot …). De uitrusting met glaszuiger wordt standaard voorzien wanneer je een minikraan huurt met bedienaar. Huur je zonder bedienaar, dan kan de glaszuiger bijkomend voorzien worden.

Twijfel je over welke kleine hijskraan of minikraan je het best huurt voor het uitvoeren van werken op jouw werf? Reken dan op ons advies.

Scroll naar boven