hoekje

Glasplaatsing op het scherpst van de snee

Het hijsen en plaatsen van glas vraagt om millimeterwerk en oog voor detail. Behoort glasplaatsing zelf niet tot jouw specialiteiten? Dan ben je bij Topwerf in de allerbeste handen! Dankzij ons jarenlange vakmanschap en onze topmaterialen zijn wij buitengewoon goed geplaatst voor het realiseren van grote én kleine opdrachten!

hoekje-onder

Topwerf, dé referentie in glasplaatsing

Waarom een beroep doen op Topwerf voor het hijsen, plaatsen of verwijderen van glas?

 • Werken op de millimeter: met meer dan 25 jaar praktijkervaring leveren wij vakmanschap en precisiewerk af, zelfs in de meest complexe omstandigheden.
 • Een uitgebreid en ultramodern machinepark dat tiptop in orde is.
 • Een eerlijke aanpak: het spreekt voor zich dat we liever geen risico’s nemen bij het werken met zwaar glas. Net daarom bekijken we vooraf steeds of de uit te voeren werken veilig uitgevoerd kunnen worden. Hierover communiceren we op een eerlijke en transparante manier.

Kortom, wij gaan tot het uiterste om jouw project met glans te realiseren!

hoekje-groen

Met glans geplaatst door Topwerf

Een veilige en efficiënte glasplaatsing, daar mag je blind op vertrouwen bij Topwerf!
Wij staan persoonlijk in voor een tiptop onderhoud en uitrusting van al onze materialen (wekelijkse tot zelfs dagelijkse reiniging en controle). Onze autolaadkranen en glaszuigers worden bovendien driemaandelijks officieel gekeurd door het OCB keuringsorganisme.

Met onze machines en expertise hijsen en plaatsen wij met glans op jouw werf. Zo kan je met een gerust hart onze hulp inschakelen. Voor bijkomende inlichtingen of advies kan je ons altijd vooraf contacteren.

glasplaatsing

Passie en feeling voor glas

Door de jaren heen zijn wij vertrouwd met het nauwkeurig plaatsen van glas en andere kwetsbare materialen. Het is onze passie en feeling voor glasplaatsing die ervoor zorgt dat wij op het scherpst van de snee kunnen werken. Het juiste materiaal hierbij kan natuurlijk niet ontbreken.

Topmateriaal voor topkwaliteit

Wij zetten zowel onze autolaadkranen als onze minikranen in bij de plaatsing of verwijdering van glas. Dit doen we in combinatie met onze glaszuigers waarmee we zowel vanbinnen als vanbuiten kunnen beglazen. Hierdoor beschikken we over een enorme troefkaart:

 • eenvoudig aanpasbaar naar alle formaten en voor elk soort glas,
 • heffen en hanteren tot maximum 2000 kg,
 • een maximale mastlengte van 40 meter,
 • zeer nauwkeurig in te stellen,
 • grote mobiliteit bij plaatsing,
 • elektrisch kantelbaar en 360° roteerbaar.

Naast onze handige kranen en glaszuigers hebben wij ook een ruim aanbod aan andere hulpmaterialen voor het hijsen, plaatsen en vervoeren van glas.

Schakel onze hulp in!

Wil je graag een van onze minikranen, glaszuigers of andere hulpmaterialen inzetten voor jouw hijswerken? Of heb je nood aan onze autolaadkraan met gekwalificeerde machinist?
Vul dan hieronder jouw online huuraanvraag in en wij koppelen snel naar jou terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Glasplaatsing Topwerf
  Scroll naar boven