hoekje

Kraanverhuur met machinist voor een topwerf

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in kraanverhuur met machinist? Zoek dan niet verder want Topwerf staat al voor je klaar! Wij hebben een selectief maar ultramodern kranenpark van minikranen en autolaadkranen dat slim wordt aangevuld met ander topmateriaal zoals onze glaszuigers of evenaars. Met onze machines en expertise transporteren, hijsen en plaatsen wij met glans op jouw werf!

hoekje-onder-rechts

Kraanverhuur met machinist bij Topwerf? Dat is vakmanschap en precisiewerk!

Kraanverhuur met machinist bij Topwerf, dat is niet met zomaar ‘een machinist’. De beste in hun vak, al zeggen we het zelf! Onze kraanmannen hebben samen meer dan 25 jaar praktijkervaring. Zowel met de minikranen als met de autolaadkranen leveren zij vakmanschap en precisiewerk af, zelfs in de meest complexe omstandigheden. Stuk voor stuk gekwalificeerde machinisten die:

 • bijdragen en meedenken over de werken die uitgevoerd moeten worden.
 • onze minikranen én autolaadkranen ook kunnen bedienen vanop afstand om het overzicht te houden op de werf.
 • jouw project veilig en vlot helpen afhandelen.

Minikraan, autolaadkraan of beide?

Zijn er werken waar je moeilijk bij kunt of wil je glas plaatsen op een maximaal bereik van 22 meter? Dan komen de compactheid en behendigheid van onze minikranen goed van pas.
Ontdek onze minikranen.

Of kies voor de veelzijdigheid van onze autolaadkranen die moeiteloos zware lasten van maximum 30 ton OF tot op een maximumbereik van 40 meter plaatsen of verwijderen zoals glas, aircotoestellen, zonnepanelen of alarminstallaties. Wij hebben twee SCANIA vrachtwagens die elk voorzien zijn van een PALFINGER kraan (78 t/m en 135 t/m). Onze autolaadkranen worden bovendien op amper enkele minuten opgesteld. Bekijk hier ons filmpje.
Ontdek onze autolaadkranen

Onze minikranen zijn standaard uitgerust met een glaszuiger (C6/C6e minikraan tot 600 kg – C10/C10e minikraan tot 1000 kg - C30e tot …). Ook onze autolaadkranen rijden standaard uit met onder meer twee glaszuigers, een C-haak en een elektrisch of mechanisch aangedreven evenaar. Op verzoek kunnen wij nog een minikraan, een zuiger voor speciaal glas, een pallethaak of een manbak voorzien. Met een manbak of werfkorf bouwen wij onze autolaadkraan eenvoudig om tot een hoogtewerker waardoor installatie- of onderhoudswerken mogelijk zijn.

20220929 Topwerf 125
hoekje-groen

Kraan nodig met machinist?
Topwerf staat voor je klaar!

Ben je niet zeker welke kraan of andere hulpmaterialen je precies nodig hebt? Geef bij je huuraanvraag een korte maar duidelijke beschrijving van de werken door. Wij zorgen ervoor dat onze machinist het juiste materiaal meebrengt.

Wil je huren zonder machinist?

Onze minikranen, glaszuigers en andere hulpmaterialen kunnen ook zonder onze assistentie gehuurd worden. Om de minikranen op een veilige en nauwkeurige manier te bedienen, voorzien we een eenmalige opleiding. De krachtpatsers onder onze hijsoplossingen, meer bepaald onze autolaadkranen, kunnen echter enkel mét onze assistentie gehuurd worden.

Mijn online huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.

  Veelgevraagd!

  Kunnen wij met onze autolaadkranen ook instaan voor het transport van bepaalde materialen of onderdelen zoals een zeecontainer of glas?
  Daar kunnen wij jammer genoeg niet bij helpen aangezien wij niet over de nodige vergunningen beschikken.

  Scroll naar boven