hoekje

Een topwerf. Onze persoonlijke belofte!

Onze naam geeft het al prijs: een topwerf, dat is waar wij voor staan. Het is onze persoonlijke belofte aan jou en bepaalt hoe wij werken. Met transparantie, efficiëntie en vakkundigheid voorop.

hoekje-onder-rechts

Transparantie

Goede afspraken maken goede vrienden. Dat is ook bij ons zo. Een topwerf start altijd bij een open en duidelijke communicatie. Geen verrassingen dus. Je weet exact wat je van ons mag verwachten. Is er een onvoorziene wijziging? We bekijken dit in overleg met jou en passen ons zo goed mogelijk aan zodat alles tiptop verloopt.

Hoe bereiden wij ons voor? Door vooraf zo veel mogelijk informatie en eventuele foto’s of plannen te bekijken. Indien nodig kunnen we via Google Maps al even de ‘situatie zien en opmeten’. Een filmpje van de werf met wat er moet gebeuren is ook altijd handig.

20210617-Topwerf-1214
20210609-Topwerf-minikraan-Ternat-0293

Efficiëntie

De klus zo snel mogelijk klaren, daarop kan je rekenen bij ons. Een vlekkeloze én veilige uitvoering blijft uiteraard onze absolute prioriteit.

Wij bieden een persoonlijke service met één centraal contactpersoon die je rechtstreeks op de hoogte houdt van de planning en vorderingen. Zo zijn we altijd bereikbaar (*) en kunnen we snel schakelen waar nodig.

Een grote of kleine klus… Wij denken altijd met je mee, zelfs wanneer er geen plannen zijn. Met de info die we hebben schatten we de situatie zo goed mogelijk in en stellen de meest tijdsefficiënte oplossing voor.

(*) Je kan ons het best bereiken via mail op info@topwerf.be. Heb je een dringende vraag? Dan kan je ons altijd even opbellen op 0498 80 74 27 of een WhatsApp-bericht sturen.

Vakkundigheid

Met samen meer dan 25 jaar praktijkervaring beheersen onze kraanmannen hun vak als geen ander. Zelfs in de meest complexe omstandigheden leveren zij vakmanschap en precisiewerk af.

Wij werken niet alleen met de beste machines maar investeren ook voortdurend in nieuwe en betere modellen. Daarbovenop zorgen we ervoor dat onze materialen steeds in orde staan en proper zijn. Een dagelijks of wekelijks onderhoud is dus vanzelfsprekend, want veiligheid staat bij ons centraal!

20210609-Topwerf-minikraan-Ternat-0672
hoekje-groen

Samen voor een topwerf

Of je nu een van onze kranen, glaszuigers of andere hijshulpmiddelen wil huren voor jouw hijswerken of graag beroep doet op onze autolaadkraan met gekwalificeerde machinist.

Een ding is zeker: we maken er samen een topwerf van! Vraag een van onze materialen hieronder eenvoudig online aan. Heb je een specifieke vraag of wens je graag bijkomende inlichtingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Mijn online huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  20210609-Topwerf-minikraan-Ternat-0001
  Scroll naar boven
  Chat openen
  Heb je een vraag over onze materialen of onze werkwijze? Stel ze gerust hier en wij antwoorden je zo snel mogelijk!