hoekje

Alles wat je nodig hebt voor jouw hijswerken

Zware hijswerken in het vooruitzicht? Onze hijsoplossingen maken licht werk! Bij Topwerf vind je alles wat je nodig hebt om grote en zware lasten op een efficiënte en veilige manier te hijsen. Van minikranen tot autolaadkranen, glaszuigers en andere hulpmaterialen.

hoekje-onder-rechts

Voor elke job de juiste machine

Grote glaspartijen plaatsen, kwetsbare bouwmaterialen dragen, … Wij hebben voor elke job het juiste materiaal:

 • Autolaadkranen die veelzijdig ingezet kunnen worden bij de plaatsing of verwijdering van glas en andere zware lasten tot op een hoogte van 40 meter.
 • Glaszuigers in alle formaten en voor elk soort glas (lang, gebogen, …), voor zowel binnen- als buitenbeglazing.
 • Minikranen voor hijswerken op moeilijk bereikbare plaatsen, binnen of buiten. In combinatie met een glaszuiger kan een minikraan nog specifieker ingezet worden waar nodig.
 • Hulpmaterialen zoals een transportkar voor het manueel vervoeren van glas door een smalle doorgang of een steker (ook evenaar genoemd) voor het makkelijk plaatsen van glas achter een balustrade of onder een afdak.
hoekje-groen

Hijswerken met of zonder onze hulp

Al onze materialen kunnen gehuurd worden. Je kan ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Heb je toch nood aan onze hulp? Dan staan wij voor je klaar!

Behalve onze autolaadkranen, kan je al onze materialen zonder onze hulp en vanaf één dag huren. Omdat veiligheid steeds voorop staat bij Topwerf, zorgen we altijd voor een korte opleiding zodat je vlot aan de slag kan.

Wij werken met twee huurformules:

WhatsApp-Image-2020-11-18-at-16.58.28

Topwerf, dat is topmateriaal en topkwaliteit

Veilig en efficiënt werken, daar zetten wij ons dagelijks voor in. Net daarom investeren wij voortdurend in de nieuwste machines en zorgen wij voor een optimaal onderhoud. Zo zijn onze materialen altijd klaar voor gebruik.

Materiaal huren? Vraag het online aan!

Wil je graag een van onze minikranen, glaszuigers of andere hulpmaterialen inzetten voor jouw hijswerken? Of heb je nood aan onze autolaadkraan met gekwalificeerde machinist?
Vul dan hieronder jouw online huuraanvraag in en wij koppelen snel naar jou terug. Voor bijkomende inlichtingen of advies kan je ons altijd vooraf contacteren.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  20210617-Topwerf-1314
  Scroll naar boven