hoekje

Assistentie bij industriële verhuizing

Heb je hulp nodig bij het hijsen van de industriële installaties in jouw fabriek? Topwerf heeft alles wat je nodig hebt om grote, zware en bijzondere machines en apparatuur op een efficiënte en veilige manier te hijsen en te plaatsen op de juiste plek. Met onze krachtige autolaadkranen en compacte minikranen helpen wij bij een vlekkeloze industriële verhuizing.

hoekje-onder-rechts

Specialist in hijswerken

Koelingssystemen, condensors, pijpleidingen, aardgasstations, liftkokers en andere zware lasten zoals grote drukpersen, brandkluizen of trappen: al deze zaken hijsen wij probleemloos met onze handige hijsoplossingen.

Wij staan met plezier in voor de hijswerken die nodig zijn bij jouw industrieel verhuisproject. Opgelet: de verhuis (lees: het transport) van de goederen hoort daar niet bij.

Dankzij ons probleemoplossend vermogen en onze gespecialiseerde machines, zijn wij de ideale partner voor kleine en grote klussen.

hoekje-groen

Een succesvolle industriële verhuizing met Topwerf

Wij investeren voortdurend in de nieuwste machines en zorgen voor een optimaal onderhoud. Zo zijn onze materialen altijd klaar voor het succesvol begeleiden van jouw industriële verhuizing. 

Dankzij onze doorgedreven expertise en ervaring mag je bovendien vertrouwen op een snelle uitvoering voor een minimale impact op jouw bedrijfsactiviteiten. Schakel dus gerust onze hulp in en til jouw project tot een hoger niveau!

20210617-Topwerf-1214

Kwalitatief hijsmateriaal

Wij hijsen met de grootste zorg jouw industriële installaties, met behulp van onze autolaadkranen en minikranen.

Autolaadkranen, onze veelzijdige krachtpatsers

 • Met onze superhandige autolaadkranen hijsen en plaatsen wij jouw zware lasten snel, zorgvuldig en met oog voor precisie.
 • Veelzijdig inzetbaar, tot op een hoogte van 40 meter.

Minikranen, onze compacte alleskunners

 • Onze minikranen zijn een geliefde aanwinst voor kleine en grote werken, multi-inzetbaar (zowel binnen als buiten).
 • Ideaal voor hijswerken in kleinere ruimtes, tot op een hoogte van 21 meter.

Wist je dat je op Topwerf ook kan rekenen voor assistentie bij glasplaatsing? Naast onze handige kranen hebben wij ook een ruim aanbod aan glaszuigers en andere hulpmaterialen voor het hijsen en plaatsen van glas.

Schakel onze hulp in!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  20210617-Topwerf-1314
  Scroll naar boven