hoekje

Minikraan huren met of zonder assistentie

Zoek je een handige minikraan voor het uitvoeren van hijswerken op moeilijk bereikbare plaatsen? En komt de hulp van een ervaren machinist hierbij goed van pas? Of bedien je de minikraan liever zelf? Wij hebben ongetwijfeld de perfecte oplossing voor jou… Want bij Topwerf kan je een minikraan huren met of zonder assistentie, en dat al vanaf één dag!

hoekje-onder-rechts

Een compacte alleskunner

Soms zit de moeilijkheid van een opdracht in de beperkte plaats die je ter beschikking hebt. Denk bijvoorbeeld aan kleine straatjes of winkeletalages in de binnenstad. Kinderspel voor onze minikranen! Deze unieke alleskunners zijn:

 • zeer compact,
 • superkrachtig,
 • uiterst veilig dankzij de vele sensoren,
 • én gebruiksvriendelijk door hun grote wendbaarheid.

Kortom, een geliefde aanwinst voor kleine en grote werken.

Wist-je-datje: dankzij de witte rupsbanden laten onze minikranen binnen geen strepen na.

Multi-inzetbaar, zowel binnen als buiten

Behalve dat onze minikranen zeer gewaardeerd worden door glasplaatsers, zijn deze kleine krachtpatsers ook veelzijdig inzetbaar in de bouw of industrie. Onze minikranen zijn standaard uitgerust met een glaszuiger (*). Ze hebben bovendien een negatieve knikarm om door lage deuropeningen te geraken.

(*) De uitrusting met glaszuiger wordt standaard voorzien wanneer je een minikraan huurt met bedienaar. Huur je zonder bedienaar, dan kan de glaszuiger bijkomend voorzien worden.

Topwerf heeft een selectief maar ultramodern aanbod van drie soorten minikranen. We stellen ze hieronder even kort voor.

Hoeflon C1 minikraan

De kleinste compactkraan die op de meest onbereikbare plaatsen geraakt zoals een dak, kelder, verdiepingsvloer (bij bv. binnenplaatsingen) of een ruimte met een beperkte toegang (vanaf 90 cm breed). De C1 heeft een maximale hijscapaciteit van 550 kg.

Hoeflon C6/C6e minikraan

Deze alleskunner onder de minikranen kan lasten tot 3000 kg heffen of tot een maximale hoogte van 17 meter. De C6 dieselversie en de C6e elektrische versie hebben dezelfde eigenschappen. De elektrische versie werkt zelfs een stukje vlotter en maakt bijna geen lawaai. Ideaal voor binnen zoals in een fabriekshal.

Hoeflon C10/C10e minikraan

Een absolute krachtpatser met een indrukwekkende maximumcapaciteit van maar liefst 4000 kg. Deze kraan past dankzij zijn slanke profiel door elke deur, is uiterst manoeuvreerbaar en geraakt tot 22 meter hoog of vlot tot op de vierde verdieping. De C10/C10e kan ook op bouwstroom draaien.

Hoeflon C30e minikraan

Deze 100% elektrische pick & carry kraan kan volledig bediend worden met behulp van een afstandsbediening. Dankzij zijn hijscapaciteit van 9000 kg is hij van onschatbare waarde voor elke industriële sector. Hij wordt gekenmerkt door zijn schuine rupsstanden en compacte giek.

hoekje-groen

De voordelen van een minikraan huren bij Topwerf

Je kan bij Topwerf een minikraan huren met of zonder assistentie. Vul hieronder jouw online huuraanvraag in en geef een korte en duidelijke beschrijving van de werken door.

Wij brengen de minikraan tot bij jou op de werf. Of je pikt ze zelf op bij ons. De C1 en C6/C6e kunnen vervoerd worden met een aanhangwagen, bij de C10/C10e is dat enkel mogelijk met de vrachtwagen (*).

Onze minikranen kunnen vanop afstand bediend worden. Als je zelf de bedienaar bent, voorzien we een eenmalige opleiding zodat je de minikraan op een veilige en nauwkeurige manier kan bedienen. Ondervind je toch een probleem? Geen probleem want wij kunnen onze minikranen vanop afstand uitlezen zodat je meteen weer aan de slag kan!

(*) Hoewel onze C10 minikraan niet veel plek nodig heeft om zich op te stellen, voorzie je best wel 3 meter doorgang voor het vervoer met de vrachtwagen.

Mijn online huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  20220923 Topwerf 197
  Scroll naar boven