hoekje

Autolaadkraan huren mét ervaren machinist

Hulp nodig bij het verwijderen van oude ramen en/of het plaatsen van nieuwe ramen? Of zijn er andere zware gewichten die je onmogelijk zelf kan dragen? Dan kan je bij Topwerf een autolaadkraan huren mét ervaren machinist. Die laatste hoort erbij, want zo ben je 100% zeker dat alle hijswerken op een efficiënte en veilige manier verlopen.

hoekje-onder-rechts

Een veelzijdige krachtpatser

Met onze superhandige autolaadkranen hijsen, transporteren én plaatsen wij jouw zware lasten snel, zorgvuldig en met oog voor precisie. Wij hebben twee Scania vrachtwagens die elk voorzien zijn van een Palfinger kraan (78 t/m en 135 t/m).

Wat zijn hun troeven?

 • Veelzijdig inzetbaar: van het plaatsen of verwijderen van glas tot het hijsen en verplaatsen van grote onhandige lasten zoals zonnepanelen, stalen balken, roofing, bigbags, airco-installaties en noem maar op.
 • Een maximale hijscapaciteit van 30 ton, een maximumbereik van 40 meter en een zwenkbereik van 360 graden.
 • Een overstrekbare knikarm die tot 15 graden kan doorknikken: ideaal voor lage deuropeningen en om in gebouwen of in kleine ruimtes te werken.
 • Een power link kabellier om makkelijk lasten te laten zakken of op te halen over een afstand.
hoekje-groen

Tiptop uitgerust

Onze autolaadkranen zijn standaard uitgerust met twee glaszuigers tot 1000 kg en een C-haak. Nood aan een speciale optie? Dan brengen wij desgewenst een minikraan, een zuiger voor speciaal glas (bv. gebogen), een evenaar, een pallethaak of een manbak mee. Met een manbak bouwen wij onze 135 t/m kraan eenvoudig om tot een hoogtewerker: superhandig voor installatie- of onderhoudswerken.

Omdat veiligheid centraal staat bij Topwerf, zorgen wij voor een optimaal onderhoud van onze autolaadkranen. Zo stomen wij wekelijks onze vrachtwagens af, smeren de kranen en controleren of alles nog tiptop werkt. Onze autolaadkranen worden daarenboven elke drie maanden officieel gekeurd door het OCB keuringsorganisme.

Een autolaadkraan van Topwerf? Altijd klaar voor gebruik!

20220929 Topwerf 131

Een autolaadkraan huren bij Topwerf

Wil je een autolaadkraan huren bij ons? Vul hieronder jouw online huuraanvraag in en geef een korte en duidelijke beschrijving van de werken door. Onze gekwalificeerde kraanman komt met de autolaadkraan en het juiste materiaal tot bij jou.

Onze machinist kan de autolaadkraan zelfs bedienen vanop afstand. Het voordeel voor jou? Een beter overzicht over de uit te voeren werken en iemand die met je meedenkt en werkt om de opdracht op een veilige en vlotte manier gedaan te krijgen. Samen gaan we voor een topwerf!

Mijn online huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  20220929 Topwerf 333
  Scroll naar boven