Radiografische hijskranen, een voordeel op iedere werf

Hijskranen, met name onze minikranen van Hoeflon, zijn vaak van essentieel belang wanneer het aankomt op het hijsen en verplaatsen van zware materialen in beperkte ruimtes. Ook wanneer de werkomstandigheden te uitdagend worden, zijn deze kranen nog steeds dé perfecte hulp. Deze kranen zijn namelijk vanop afstand bedienbaar. Hieronder geven we een aantal scenario’s waar onze radiografische hijskranen het verschil maken.

Veilig werken in smalle werkplekken

Wanneer er op bouwwerven maar een beperkte bewegingsruimte is, zijn radiografische hijskranen veel handiger vergeleken met traditionele hijskranen. Deze kranen zijn perfect en nauwkeurig te bedienen vanop een afstand en jij stelt jezelf op deze manier veilig door niet in het bewegingsveld van de hijskraan te gaan staan.

Extreme weersomstandigheden

Is er op het moment van de kraanbediening sprake van een intense hittegolf, een vrieskou of een storm? Onze Hoeflon radiografische hijskranen to the rescue! De kraanbedienaar kan vanuit een veilige, droge of koele omgeving toch nog nauwkeurig te werk gaan. Daardoor verkleinen niet alleen de risico’s op ongevallen, maar het zorgt ook voor een continuïteit van het werk in extra uitdagende omstandigheden.

Radiografische hijskranen
Radiografische hijskranen

Hoogrisico-omgevingen

Niet elke locatie is even veilig om in te werken. Denk maar aan omgevingen zoals chemische fabrieken of stralingsgebieden waar je heel wat risico loopt op het inademen van schadelijke, chemische stoffen. Met een vanop afstand bestuurbare hijskraan voorkom je deze risico’s en kan je vanop een veilige afstand werken.

Nauwkeurigheid is vanzelfsprekend

Ook wanneer nauwkeurigheid van essentieel belang is, kan je op onze radiografische hijskraan rekenen. Doordat de bedienaar alles vanuit verschillende hoeken kan bekijken, gebeurt deze klus veel efficiënter en op een veiligere manier. Dat zorgt er als volgt weer voor dat alles vlotter verloopt.

Onze radiografische hijskranen huren?

Wil je een veiligere werkomgeving creëren? Sneller, efficiënter en nauwkeuriger werken? Huur dan jouw C1, C6/C6e, C10/C10e of C30e radiografische minikraan bij Topwerf en vul het formulier in. Wens je meer informatie over onze werking of onze minikranen? Neem dan contact met ons op.

Radiografische hijskranen
Scroll naar boven