Waarom kies je best voor een transport met kraanwagen?

Ben je aan het bouwen of verbouwen, dan word je ongetwijfeld geconfronteerd met erg zware lasten die je, zelfs met de hulp van enkele vrienden, onmogelijk zelf kan tillen en verplaatsen. Helemaal onmogelijk wordt het wanneer je diezelfde last eerst over een langere afstand moet vervoeren. Gelukkig hebben wij de oplossing in huis dankzij ons transport met kraanwagen.

Verticaal transport met een autolaadkraan

Met een verticaal transport met kraanwagen los je meerdere problemen tegelijkertijd op. Een kraanwagen of autolaadkraan beschikt over zoveel power dat het tillen en verplaatsen van zeer zware lasten een eitje wordt. Topwerf beschikt over 2 Scania vrachtwagens die tot 30 ton kunnen hijsen, met een maximumbereik van 40 meter en een zwenkbereik van 360 graden.

Elke hijsopdracht gebeurt in volstrekte veiligheid. Een gekwalificeerde en ervaren kraanman bestuurt de autolaadkraan met de grootste precisie. Op die manier verlopen de hijswerken vlekkeloos en voorkomen jij en je vrienden mogelijke rugproblemen of andere fysieke kwalen.

Transport met kraanwagen
Transport-met-kraanwagen-Topwerf-2

Kraanwagens op maat van jouw project

Kies je voor een transport met kraanwagen van Topwerf? Goede keuze, want onze kraanwagens zijn niet alleen tiptop uitgerust, bovendien kunnen ze aangepast worden in functie van jouw noden. Zo kunnen we de vrachtwagen voorzien van een zuiger voor speciaal glas, een evenaar, pallethaak of manbak.

Onze kraanwagens zelf verkeren trouwens in perfecte conditie. Zo worden de kranen geregeld gesmeerd, de vrachtwagens afgestoomd en alles aan een grondige check-up onderworpen. Bovendien worden de autolaadkranen om de drie maanden officieel gekeurd door het OCB keuringsorganisme.

Heb je nood aan een verticaal transport met kraanwagen? Contacteer ons onmiddellijk voor een oplossing op maat.

Transport-met-kraanwagen-Topwerf-2
Scroll naar boven