hoekje

Glaszuiger huren voor hulp bij glasplaatsing

Heb je zelf een vaste bouwkraan, autolaadkraan of minikraan maar nog geen glaszuiger voor het veilig hijsen en plaatsen van glas? Zoek niet verder want bij Topwerf kan je een glaszuiger huren voor een efficiënte glasplaatsing. Is het werken met glas een te grote uitdaging voor jou? Goed nieuws want wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw project met glans te realiseren!

hoekje-onder-rechts

Een glaszuiger voor elk project

Dankzij ons uitgebreid aanbod hebben wij een glaszuiger voor elk project: van kleine vacuümzuigers die tot 400 kg kunnen heffen tot grote glaszuigers die tot wel 2000 kg kunnen dragen. Ze niet alleen handig in gebruik en makkelijk te transporteren, maar ook eenvoudig aanpasbaar naar de afmetingen van het glas.

Onze glaszuigers zijn er:

 • in alle formaten,
 • voor elk soort glas (lang en smal of gebogen, …),
 • voor zowel binnen- als buitenbeglazing.

Wij hebben voor elk soort glas de gepaste glaszuiger!

Zoek je een glaszuiger die verschillende framegroottes aankan?
Dan past onze ‘kameleon-glaszuiger’ (Z6) zich eenvoudig aan, met een laadvermogen tot 600 kg. Voor nog groter en zwaarder glas tot 2000 kg kan je onze superkrachtige Z2 glaszuiger gebruiken. En met onze allrounder onder de vacuümzuigsystemen (Z1 met hulpstukken) is het plaatsen van gebogen ramen een koud kunstje!

hoekje-groen

Een glaszuiger huren bij Topwerf

Je kan bij Topwerf een glaszuiger huren door hieronder jouw online huuraanvraag in te vullen. Geef zeker een korte en duidelijke beschrijving van de werken door.
Heb je een vraag over welke glaszuiger je het best kiest of heb je niet gevonden wat je zoekt? Vraag er ons naar en wij gaan voor je op zoek naar de juiste glaszuiger voor jouw project.

Wij brengen onze glaszuigers tot bij jou op de werf of je haalt ze zelf op in ons magazijn te Antwerpen. Indien gewenst kunnen we een aanhangwagen voorzien.

Je kan onze glaszuigers per dag of per week huren, met of zonder onze hulp. In het laatste geval geven we een klein woordje uitleg zodat je de werken vol vertrouwen kan aanvangen. Onze glaszuigers huren in combinatie met onze minikranen of autolaadkranen is ook mogelijk maar enkel mét onze hulp.

Glaszuiger huren Topwerf

Veiligheid voorop

Veilige en efficiënte glasplaatsing is onze absolute prioriteit. Wij staan persoonlijk in voor een tiptop onderhoud en uitrusting van onze glaszuigers:

 • Standaard voorzien van een 2-circuit vacuümsysteem zodat het glas tijdens verticaal transport of plaatsing niet kan loskomen van de zuiger.
 • Optioneel voorzien van een extra veiligheidssysteem waarbij het glas geklemd wordt (aan te raden bij het werken op hoogte of het heffen over een woning).
 • Een driemaandelijkse keuring met attest door het OCB keuringsorganisme.

Mijn online huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Glaszuiger huren Topwerf
  Scroll naar boven