De Hoeflon multitool, hét accessoire dat je nodig hebt!

Als het aankomt op het hijsen en verplaatsen van materialen, is er één accessoire dat je nodig hebt - de Hoeflon multitool. Deze handige tool is de perfecte uitbreiding op de Hoeflon C6 , C10  en C30* minikranen. Met zijn verschillende opzetstukken en indrukwekkende draaimogelijkheden stelt de multitool je in staat om balken, buizen, glasplaten en pallets op de meest uitdagende locaties te plaatsen.

Opzetstuk 1: multiclaw

Het eerste opzetstuk dat bij deze multitool hoort is de multiclaw. Dankzij de klembekken kun je buizen en materialen met een diameter tot wel 500 mm vastgrijpen en verplaatsen. Het is daarbij mogelijk om het klemvak te vergroten door de aanpasbare klemplaten, waardoor het mogelijk is om parallel een voorwerp te klemmen van verscheidene vormen.

Maar dat is nog niet alles! Ook zonder klemplaten is het mogelijk om een balk via de buitenzijde van de klembek vast te klemmen. En door zijn oneindige draairotatie en maximum hijscapaciteit van 2000 kg staat de multiclaw klaar om je te ondersteunen bij elke klus.

Hoeflon-multitool
hoeflon-multitool

Opzetstuk 2: multiforks

Pallets verplaatsen naar moeilijk bereikbare plaatsen? Dan is dit tweede opzetstuk van de Hoeflon multitool echt iets voor jou! Met zijn maximum hijscapaciteit van 2000 kg en vorken van 800 mm lang, wordt het optillen en verplaatsen van pallets naar moeilijk bereikbare plaatsen kinderspel.

Opzetstuk 3: multivac

Het derde en laatste opzetstuk van de multitool is de glaszuiger. Met dit accessoire kan je vlakke, niet-poreuze glazen panelen tot wel 2000 kg verplaatsen en hijsen. Dankzij zijn eindeloze rotatiebereik kan je jouw gewenst materiaal tot de moeilijkste plaatsen hijsen en met precisie werken.

hoeflon-multitool
hoeflon-multitool

Zelf een Hoeflon multitool huren?

Wil je deze multitool zelf gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Intussen hebben wij de Hoeflon multitool ter beschikking en kan je deze handige machine huren. De multitool zal enkel verhuurd worden in combinatie met één van onze minikranen. We hopen jou snel van dienst te zijn en staan klaar om je te ondersteunen bij al jouw hijs- en verplaatsingswerken!

*Vanaf februari zal de C30 Hoeflon minikraan beschikbaar zijn in ons ruim assortiment aan krachtige minikranen. Deze C30 minikraan zal het eerste (!) exemplaar in België zijn dat je kan inzetten voor al jouw hijswerken. 

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Scroll naar boven