Hoeflon compactkranen, onmisbare krachtpatsers

Hoeflon is gespecialiseerd in het maken van compacte, mobiele machines voor het verplaatsen van lasten. Hoeflon compactkranen zijn flexibel en veelzijdig ontworpen. Dat maakt ze heel geschikt voor verschillende soorten werkzaamheden. Hun machines laten gebruikers wereldwijd uitblinken. En dat is exact de reden waarom Topwerf bewust voor de minikranen van Hoeflon kiest. Omdat elk project de beste kwaliteit en service verdient!

Hoeflon compactkranen in ons aanbod

In ons machinepark vind je de volgende compactkranen, variërend in hefvermogen en bereik.

 • Hoeflon C1: een pick & carry kraan met een maximale hijscapaciteit van 550 kg.
 • Hoeflon C6/C6e: een ‘slimme’ kraan met zelfdenkende software die door iedere deur past (met opties tot 16 meter hijshoogte of tot 3000 kg hefcapaciteit).
 • Hoeflon C10/C10e: de sterkste compactkraan met een indrukwekkende maximumcapaciteit van 4000 kg (of met opties maximum tot 22 meter hijshoogte).
 • Hoeflon C30e: de krachtpatser uit ons gamma, goed voor een hefcapaciteit van 9000 kg en een maximum hefhoogte van 22 meter. De C30e is een pick & carry kraan.
Hoeflon compactkranen
Hoeflon compactkranen

Uiterst compact

De hijskranen van Hoeflon hebben een compact formaat. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren en op te zetten op locaties met beperkte ruimte. Ideaal voor stedelijke omgevingen en projecten met beperkte toegang. Ze zijn ook uitgerust met geavanceerde technologieën en functies om de bediening eenvoudig en efficiënt te maken.

Nog meer troeven

Naast hun compacte formaat, hebben de minikranen van Hoeflon nog heel wat andere troeven:

 • Wendbaarheid: dankzij de draaibare bovenbouw zijn deze kranen zeer wendbaar. De C6/C6e, C10/C10e en C30e compactkranen kunnen 360 graden draaien. Zo kunnen ze lasten makkelijker en nauwkeuriger plaatsen.
 • Lichtgewicht: ze wegen minder dan traditionele kranen en zijn hierdoor makkelijker te verplaatsen tussen werklocaties.
 • Veelzijdigheid: ondanks hun kleine formaat kunnen ze een breed scala aan taken uitvoeren zoals hijsen, tillen en manoeuvreren van lasten op verschillende hoogtes.
 • Eenvoudige bediening: dankzij de intuïtieve besturing zijn deze kranen eenvoudig te bedienen én is er minder trainingstijd nodig.
 • Veiligheid: uitgerust met alle veiligheidsvoorzieningen zoals stabiliteitscontroles en alarmsystemen om het risico op ongevallen te minimaliseren.

De C6, C10 en C30e hijskranen zijn bovendien volledig elektrisch verkrijgbaar en heel energiezuinig ontworpen. Opladen en werken tegelijk is mogelijk!

Hoeflon compactkranen

Huur met of zonder bedienaar

Je kan onze Hoeflon compactkranen huren met of zonder assistentie. Ze zijn het ideale hijshulpmiddel voor het hijsen en verplaatsen van materialen, het plaatsen van glas, het installeren van airconditioningunits en nog veel meer. Ze worden vaak gebruikt in sectoren zoals de bouw, glasindustrie en evenementenindustrie.

Doe hieronder jouw huuraanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Scroll naar boven