Kraanverhuur West-Vlaanderen: reken op Topwerf

Zoek je een betrouwbare partner voor kraanverhuur in West-Vlaanderen? Bij Topwerf ben je alvast aan het juiste adres. In ons modern machinepark vind je zowel autolaadkranen als minikranen. Onmisbare machines die je helpen bij het plaatsen van grote glaspartijen of het hijsen van (zware) (bouw)materialen.

hoekje-onder

Veelzijdig inzetbare hijsoplossingen

Onze twee autolaadkranen zijn absolute krachtpatsers die moeiteloos zware lasten van maximum 30 ton of tot op een maximumbereik van 40 meter hijsen. Ze worden standaard verhuurd met enkele hulpmiddelen zoals twee glaszuigers, een C-haak en een elektrisch of mechanisch aangedreven evenaar.

Onze compacte maar superkrachtige minikranen zijn heel vaak een grote hulp bij het plaatsen van glas. Maar ze zijn zeker en vast ook geschikt voor diverse hijswerken in de bouw of industrie. Zowel binnen als buiten én in kleinere of beperkt toegankelijke ruimtes.

Heb je behalve een autolaadkraan of een minikraan nood aan een ander hijshulpmiddel zoals een glaszuiger of een elektrisch aangedreven transporter? Ook daarvoor kan je bij Topwerf terecht. Check hier alvast onze glaszuigers en hulpmaterialen.

Huren met of zonder bedienaar

Onze autolaadkranen kunnen enkel gehuurd worden met bedienaar. Onze minikranen, glaszuigers en andere hulpmaterialen kunnen zowel met als zonder bedienaar gehuurd worden. Om de minikranen op een veilige en nauwkeurige manier te bedienen, geven we jou een korte en eenmalige opleiding.

Jouw partner voor kraanverhuur in West-Vlaanderen

Dankzij ons uitgebreid machinepark en onze expertise op het vlak van hijswerken, zijn wij al jaren een betrouwbare referentie voor kraanverhuur in West-Vlaanderen. Vul hieronder het huurformulier in en wij koppelen snel naar jou terug. Wij zorgen ervoor dat alles stipt geleverd wordt tot op de werf. Je kan er ook voor kiezen om alle materialen op te halen in ons magazijn in Antwerpen.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Kraanverhuur West-Vlaanderen
  hoekje-groen

  Wil je ons aan het werk zien?

  Scroll naar boven