De voordelen van kraanverhuur en verhuur van ander hijsmateriaal

Heb je je weleens afgevraagd wat het interessantst is: een minikraan en/of glaszuiger kopen of huren? Deze keuze maak je natuurlijk op basis van je persoonlijke situatie. Wij helpen je alvast een handje door de voordelen van kraanverhuur en verhuur van ander hijsmateriaal bij Topwerf voor je op te lijsten.

De voordelen van kraanverhuur op een rijtje

1. Geen investerings- of onderhoudskosten

Een minikraan of glaszuiger kopen is een serieuze investering. Nóg meer als je deze hijswerktuigen slechts enkele keren per jaar gebruikt. Door te kiezen om te huren, is er geen investering of financiering nodig. Daarnaast zijn er geen kosten voor opslag, onderhoud, reparaties en (3-maandelijkse) veiligheidscontroles.

2. Voor elk project de juiste machine

Huur je bij ons een minikraan met glaszuiger, dan zorgen wij ervoor dat je met de meest optimale combinatie aan de slag kan. Wij hebben een selectief maar ultramodern aanbod van minikranen en een uitgebreid aanbod van glaszuigers, zuignappen en andere hulpmaterialen.

3. Veilig en eenvoudig in gebruik

Na elke huurperiode worden de minikraan en glaszuiger zorgvuldig door ons gecontroleerd. Elke machine is bovendien onderworpen aan een veiligheidsinspectie.

voordelen van kraanverhuur

Zowel onze glaszuigers als onze minikranen zijn eenvoudig te bedienen. We geven bij de glaszuiger een duidelijke gebruiksaanwijzing mee. Voor de minikranen voorzien we een eenmalige opleiding (maximum 1,5 uur) zodat je deze op een veilige en nauwkeurige manier kan bedienen.

4. Inclusief transportservice

Bij een huuraanvraag kan je steeds kiezen om de materialen door ons te laten leveren tot op de werf, in heel België en grensstreken (Nederland, Frankrijk, …). We leveren op het aangegeven tijdstip. Op eenvoudig verzoek brengen wij de machine zelfs een dag eerder, zodat je ’s morgens direct kan beginnen. Na de werken halen wij de materialen weer op.

Huren met of zonder onze hulp

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van kraanverhuur bij Topwerf? Neem gerust contact met ons op. Behalve het zelf bedienen van de gehuurde materialen, kan je bij ons ook rekenen op een gekwalificeerde machinist. Die hoort er trouwens altijd bij in het geval je een autolaadkraan huurt.

Scroll naar boven