Kraanverhuur Antwerpen: Topwerf helpt je uit de nood

Voor kraanverhuur in Antwerpen zit je bij Topwerf alvast goed. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mobiele hijskraan voor (verticaal) transport op een hoogte van 30 meter of meer? Of in een beperkt toegankelijke ruimte? Dan zijn onze autolaadkranen of minikranen onmisbaar. Zo hef en plaats je met deze kranen moeiteloos glas of andere zware lasten.

hoekje-onder

Onze minikranen: compacte alleskunners

Onze minikranen worden allereerst zeer gewaardeerd door glasplaatsers. Maar deze compacte alleskunners zijn ook veelzijdig inzetbaar in de bouw of industrie. En wat als je door een lage deuropening moet? Dankzij de negatieve knikarm van onze minikranen is dat namelijk kinderspel.

 • Wil je bijvoorbeeld een minikraan huren met een van onze ervaren machinisten? Dan voorzien we standaard een glaszuiger bij de minikraan.
 • Wil je eerder huren zonder machinist? Ook dat kan perfect. Je bedient dan helemaal zelf – op eigen tempo en wanneer het past – onze minikraan. Daarnaast voorzien we je van de nodige uitleg om aan de slag te gaan. Indien gewenst voorzien we bijkomend een glaszuiger.

Kortom: wij hebben een selectief maar ultramodern aanbod van drie soorten minikranen.

Onze autolaadkranen: veelzijdige krachtpatsers

De absolute krachtpatsers onder onze hijsoplossingen zijn onze autolaadkranen. Deze rijden standaard uit met enkele hulpmiddelen zoals twee glaszuigers, een C-haak en een elektrisch of mechanisch aangedreven evenaar.

 • Onze autolaadkranen kunnen echter enkel gehuurd worden mét onze assistentie. Onze gekwalificeerde kraanman komt met de autolaadkraan tot bij jou.
 • Heb je bovendien nog een minikraan, een zuiger voor speciaal glas, een pallethaak of een manbak nodig? Laat het zeker weten en wij brengen het juiste hulpmateriaal mee.

Wij hebben twee Scania vrachtwagens die elk voorzien zijn van een Palfinger kraan (78 t/m en 135 t/m).

Topwerf, dé partner voor kraanverhuur in Antwerpen

Voor elk project, hoe eenvoudig of complex ook, heeft Topwerf – dé partner voor kraanverhuur in Antwerpen – ongetwijfeld de perfecte kraan voor jou.
Daarop mag je vertrouwen! Heb je echter geen idee welke kraan je het best huurt voor jouw hijswerken? Laat het weten via onderstaand huurformulier en we helpen je graag verder.

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  kraanverhuur Antwerpen
  hoekje-groen

  Op zoek naar een geschikte glaszuiger?

  Scroll naar boven