hoekje

Hijshulpmiddelen voor glas en andere materialen

Ben je op zoek naar kwalitatief materiaal voor het vervoeren van glas (door een smalle doorgang) of het plaatsen van glas achter een balustrade of onder een afdak? Bij Topwerf kan je zowel terecht voor kraanverhuur als voor verhuur van andere hijshulpmiddelen zoals glaszuigers, evenaars of transportkarren.

hoekje-onder-rechts

Voor elke job het juiste materiaal

Transporter TC1

De Hoeflon TC1 kan door elke deur en brengt jouw goederen tot op de juiste plaats. Hij heeft een draaibaar platform van 40 cm hoog. Dankzij zijn laag zwaartepunt en nauwkeurige manoeuvrering rijdt hij moeiteloos door een bocht, mét lading en zelfs op zeer schuine hellingen. De ideale machine om nog efficiënter te kunnen werken met onze Hoeflon C10/C10e minikraan.

Steker / Evenaar

Kan onze minikraan er niet bij? Dan geraakt onze steker er wel! De steker of evenaar is een handig hulpmiddel voor het vlot plaatsen of verwijderen van een zware last onder een terras of wanneer een raampartij of ruimte zich wat dieper bevindt. We hebben evenaars die een oversteek tot 3 meter kunnen overbruggen.

Onze evenaars zijn elektrisch bedienbaar vanop afstand zodat deze ook op hoogte kunnen ingezet worden. Ze zijn bovendien voorzien van een automatiseerbare ballastblok die het gewicht efficiënt verdeelt. Een topfavoriet op elke werf, ook daar waar al een vaste bouwkraan is.

C-haak

Is de ruimte wat beperkter voor het veilig plaatsen van glas? Dan komt onze C-haak goed van pas. Met dit compacte hijsmiddel is het mogelijk om een dakoversteek of overkraging van ieder soort te omzeilen.

Transportkar

Onze transportkar of glaskar is superhandig voor het verplaatsen van plaatmaterialen zoals glas, hout, staal, … Deze kunnen tot 800 kg gewicht dragen, zijn demonteerbaar en eenvoudig instelbaar qua breedte in functie van de situatie.

Aanhangwagen

Met onze aanhangwagen vervoer je al jouw materialen snel en veilig naar de werf. Deze kan tot 3,5 ton dragen en hierdoor ook onze minikranen C1 en C6/C6e Wij hebben bovendien een aanhangwagen met een lengte van 5 meter waarmee je probleemloos onze evenaar of ander langer materiaal vervoert.

hoekje-groen

Altijd klaar voor gebruik

Bij Topwerf staat veilig en efficiënt werken op de eerste plaats. Wij investeren daarom voortdurend in de nieuwste machines en zorgen voor een optimaal onderhoud. Zo zijn al onze hijshulpmiddelen altijd klaar voor gebruik.

20220923 Topwerf 374

Hijshulpmiddelen: huur wat je nodig hebt bij Topwerf

Wil je graag een van onze handige hulpmaterialen inzetten voor jouw hijswerken? Vul hieronder jouw online huuraanvraag in en wij koppelen snel naar jou terug.

Je kan al onze materialen zonder onze hulp en vanaf één dag huren: door ons geleverd of door jou opgehaald in ons magazijn te Antwerpen. Wij zorgen altijd voor een korte opleiding zodat je vlot aan de slag kan. Uiteraard kan je ook beroep doen op onze bekwame bedienaars die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van glas en ander breekbaar materiaal met een van onze kranen.

Twijfel je over welk hijshulpmiddel je het best kan huren? Laat het ons weten en wij helpen je bij jouw keuze!

Mijn online huuraanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    12
    Scroll naar boven