Camion met kraan huren bij Topwerf?

Als specialist in verticaal transport rijden wij dagelijks uit met onze autolaadkranen om assistentie te bieden bij diverse hijswerken of glasplaatsing. Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor het hijsen van zware en kwetsbare lasten? Dan kan je bij ons een camion met kraan inclusief ervaren machinist huren!

hoekje-onder

Krachtige vrachtwagenkranen

Onze moderne vloot is uitgerust met twee Scania vrachtwagens, voorzien van krachtige Palfinger kranen. De combinatie van deze twee topmerken biedt 100% garantie op veiligheid, technische precisie en betrouwbaarheid.

 

Uitgebreide functionaliteiten

Onze vrachtwagenkranen zijn standaard uitgerust met tal van handige extra’s, zoals glaszuigers met een capaciteit tot 1000 kg en c-haken. We bieden ook de mogelijkheid om andere hijshulpmiddelen toe te voegen, zoals glaszuigers voor gebogen glas, minikranen, pallethaken, elektrische of mechanische evenaars, … Indien nodig kunnen we onze 135 t/m kraan eenvoudig ombouwen tot een hoogtewerker met een manbak voor installatie- en onderhoudswerken op hoogte.

Ervaren machinist inbegrepen

Huur je een van onze autolaadkranen, dan is dat met ervaren machinist inbegrepen! Onze kraanmachinisten hebben samen meer dan 60 jaar praktijkervaring in verticaal transport. Ze leveren steeds vakmanschap en precisie, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Wil je liever zelf aan de slag met een kleinere mobiele kraan? Dan zijn onze minikranen exact wat je nodig hebt!

Een camion met kraan huren?

Heb je interesse om een camion met kraan te huren bij ons? Dan moet je rekening houden met de volgende huurtarieven (met een minimum van € 350):

135 t/m: € 140 per uur *
78 t/m: € 120 per uur *

* De tarieven per uur gelden van aankomst tot vertrek en zijn plus € 2,50 per kilometer. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

In onze prijslijst vind je alle prijzen terug, inclusief de huurprijzen van onze andere (bijhorende) hijshulpmiddelen. Laat ons via onderstaand formulier weten welke kraan je nodig hebt en wij zorgen ervoor!

Camion met kraan huren bij Topwerf te Antwerpen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Camion met kraan huren
    Scroll naar boven