Overzicht van onze werkplaatskranen

Wil je graag weten welke hijskranen tot ons machinepark behoren? Dat lichten we hier graag voor je uit. We hebben vijf verschillende soorten werkplaatskranen die beschikbaar zijn voor verhuur. Sommige kan je zowel met als zonder machinist huren, andere enkel met machinist. En elke kraan heeft zijn specifieke troeven en prijs.

hoekje-onder

Onze werkplaatskranen: van groot naar klein

Onze grootste kraan is de 135 t/m. Deze autolaadkraan heeft een bereik van ongeveer 38 meter en kan tot de achtste verdieping reiken. Met een manbak kan deze kraan eenvoudig omgezet worden tot een hoogtewerker. De tweede grootste kraan is de 78 t/m met een maximaal bereik van 32 meter. Beide kranen zijn standaard uitgerust met glaszuigers en een c-haak. Op eenvoudig verzoek kunnen we speciale opties voorzien zoals een minikraan, evenaar of pallethaak.

Naast onze autolaadkranen hebben wij ook drie soorten minikranen.

 • De C10 minikraan heeft een bereik van 21 meter (tot de vierde verdieping) en is een uiterst manoeuvreerbare krachtpatser.
 • De C6 minikraan heeft een bereik van 14 meter (tot de derde verdieping) en een alleskunner met een maximum hijslast tot 3000 kg.
 • De C1 minikraan is een pick & carry en heeft een beperkt bereik van 5 meter. Hij geraakt op de meest onbereikbare plaatsen.

Huren met of zonder machinist?

Onze autolaadkranen kunnen enkel gehuurd worden mét machinist. Zo heb je een extra paar ogen op de werf. Daarenboven zijn deze kranen voorzien van radiografische besturing waardoor onze kraanman vrij kan rondlopen en een beter overzicht heeft over de uit te voeren werken.

Voor onze minikranen is het mogelijk om ze te huren met of zonder bedienaar. In het laatste geval voorzien we een korte opleiding zodat je nadien zelf vlot en veilig met de kraan kan werken.

Onze huurtarieven

Heb je interesse om een van onze werkplaatskranen te huren? Dan moet je rekening houden met de volgende huurtarieven:

135 t/m: € 140 per uur *
78 t/m: € 120 per uur *
C10: € 105 per uur *
C6: € 95 per uur *
C1: € 250 per dag

* De tarieven per uur gelden van aankomst tot vertrek en zijn plus € 2,50 per kilometer. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

In onze prijslijst vind je alle prijzen terug, inclusief de huurprijzen van onze andere (bijhorende) hijshulpmiddelen.

Huur een van onze werkplaatskranen

Laat ons via onderstaand formulier weten met welke kraan je graag aan de slag gaat en wij zorgen ervoor!

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Werkplaatskranen
  hoekje-groen

  Op zoek naar een werkplaatskraan?

  Scroll naar boven
  Chat openen
  Heb je een vraag over onze materialen of onze werkwijze? Stel ze gerust hier en wij antwoorden je zo snel mogelijk!