Snel en eenvoudig een werfkraan huren

Bij Topwerf kan je terecht voor het huren van kwalitatieve hijskranen, met of zonder de hulp van een gekwalificeerde machinist. Als specialist in verticaal transport zijn we de geschikte partner voor het eenmalig of op regelmatige basis huren van een werfkraan.

hoekje-onder

Onze autolaadkranen: veelzijdige krachtpatsers

In ons machinepark vind je zowel een 78 t/m als een 135 t/m autolaadkraan. Beide autolaadkranen zijn veelzijdig inzetbaar op bouwwerven. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het verwijderen van glas of het verticaal verplaatsen van grote en/of zware lasten zoals houten of stalen constructies, betonelementen of zonnepanelen. Deze krachtpatsers hijsen moeiteloos een lading van maximum 30 ton of tot op een maximumhoogte van 40 meter.

In functie van een efficiënte glasplaatsing, rusten wij onze vrachtwagenkranen standaard uit met twee glaszuigers tot 1000 kg en een C-haak. Ze zijn perfect onderhouden en worden bovendien driemaandelijks officieel gekeurd door het OCB keuringsorganisme.

 

Onze minikranen: compacte alleskunners

Ook onze minikranen zijn veelzijdig inzetbaar in de bouw of industrie. Deze alleskunners zijn de ideale keuze voor hijswerken in kleinere ruimtes, tot op een hoogte van 22 meter. Net zoals onze autolaadkranen hebben onze minikranen een negatieve knikarm. Zo geraken ze bijvoorbeeld door lage deuropeningen.

Bij Topwerf kan je kiezen voor onze C1 minikraan, onze kleinste compactkraan (max. 550 kg),  onze C6/C6e minikraan, een supercompacte alleskunner (max. 3000 kg) of onze C10/C10e minikraan, een al dan niet 100% elektrische minikraan (max. 4000 kg) en de C30e, onze absolute krachtpatser (max. 9000 kg).

Een werfkraan huren bij Topwerf?

Wil je een werfkraan huren bij Topwerf? Dat is kiezen voor topkwaliteit!

 • Het huren van een van onze autolaadkranen is steeds inclusief bedienaar. Zo heb je op jouw werf een extra werkkracht die bijdraagt en meedenkt over de uit te voeren werken.
 • Het huren van een van onze minihijskranen kan zowel met als zonder bedienaar. In het laatste geval geven we een korte opleiding zodat je vlot en veilig aan de slag kan.

Werfkraan huren bij Topwerf te Antwerpen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Werfkraan huren
  hoekje-groen

  Op zoek naar een geschikte werfkraan?

  Scroll naar boven