Spinkraan huren met of zonder machinist

Een minikraan, kleine hijskraan, compactkraan of spinkraan. Hoe je het ook noemt, zo’n kleine krachtpatser komt altijd wel van pas op een bouwwerf. Zeker wanneer de ruimte beperkt is of als de plaats waar de hijswerken doorgaan moeilijker bereikbaar is. Wil je op een snelle en eenvoudige manier een spinkraan huren? Dan helpt Topwerf jou graag uit de nood!

hoekje-onder

Multi-inzetbare krachtpatsers

Een minihijskraan of spinkraan is een geliefde aanwinst voor kleine en grote werken, zowel binnen als buiten. Van glaspartijen tot zware bouwmaterialen, deze compacte alleskunners hijsen het allemaal:

 • in kleine of krappe ruimtes,
 • op een maximale hoogte van 22 meter,
 • met een maximale hijslast van 9000 kg.

Welke spinkraan kan je huren?

Bij Topwerf willen we op elk moment en voor elk project de beste kwaliteit en service aanbieden. Zo vind je in ons machinepark de volgende spinkranen:

Een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegang (vanaf 90 cm breed)? Onze C1 minikraan geraakt er ongetwijfeld! Deze kraan heeft een maximale hijscapaciteit van 550 kg.

Onze C6 minikraan is terecht een alleskunner die lasten tot 3000 kg kan heffen of tot een maximale hoogte van 17 meter. Met zijn verstelbare rupsbanden (van slechts 75 cm breed) is de C6 supercompact en zelfs smaller dan de C1. Deze kraan kan bovendien overal opgebouwd worden dankzij de traploze hoogteverstelling van de steunpoten.

Onze C10/C10e minikraan heeft een indrukwekkende maximumcapaciteit van liefst 4000 kg. Deze kraan past dankzij zijn slanke profiel door elke deur, is uiterst manoeuvreerbaar en geraakt tot 22 meter hoog of vlot tot op de vierde verdieping. De C10e is volledig elektrisch en laat zich probleemloos laden aan een 220V stopcontact.

De C30e minikraan kan lasten heffen tot 9000 kg en heeft een hefhoogte van 22 m. Hij is dan ook met voorsprong onze meest krachtige kraan. Dankzij zijn vrij beperkte breedte past hij door een dubbele deur, terwijl zijn geavanceerde afstelmogelijkheden uiterst precies werken toelaten. Bovendien is de C30e een pick & carry kraan tot 2 ton.

Huur op maat

Wil je snel en eenvoudig een spinkraan huren? Voor één dag, één week of een langere periode? Met of zonder ervaren bedienaar? Dan moet je bij Topwerf zijn!

 • Levering tot op de werf in heel België en grensstreken (Nederland, Frankrijk, …).
 • Of afhaling in onze magazijnen in Antwerpen.

Onze C1 en C6/C6e minikranen kunnen vervoerd worden met een aanhangwagen, bij de C10/C10e en C30e minikraan is dat enkel mogelijk met de vrachtwagen.

Spinkraan huren bij Topwerf te Antwerpen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Spinkraan huren
  hoekje-groen

  Op zoek naar een geschikte glaszuiger?

  Scroll naar boven