Mobiele hijskraan huren met of zonder assistentie

Gaan er binnenkort werken van start op jouw werf, maar zou je nog een mobiele hijskraan kunnen gebruiken? Dan ben je bij Topwerf aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor het huren van een autolaadkraan, een minikraan en ander hijsmateriaal.

hoekje-onder

Tiptop uitgeruste autolaadkranen

We beschikken over twee vrachtwagens die beiden voorzien zijn van een Palfinger kraan (zowel een 78 t/m als een 135 t/m). Deze autolaadkranen zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt om zware lasten - zoals glas - te hijsen, transporteren en plaatsen. Onze krachtpatsers hebben een hijscapaciteit van 30 ton en/of hijsen tot op een maximumhoogte van 40 meter.

In functie van een veilig en efficiënt verloop komt er bij het huren van een autolaadkraan steeds een ervaren machinist mee. Veiligheid staat centraal, de kranen zijn optimaal onderhouden en worden elke drie maanden officieel gekeurd door het OCB keuringsorganisme.

Multi-inzetbare minikranen

Heb je slechts een beperkte ruimte ter beschikking? Dan zijn onze minikranen ideaal voor jou. Deze compacte alleskunners zijn superkrachtig en uiterst veilig dankzij de vele sensoren. Door hun grote wendbaarheid zijn ze zeer gebruiksvriendelijk, maar als je er zelf toch niet het volle vertrouwen in hebt, sturen we een ervaren machinist mee.

Topwerf biedt jou verschillende soorten minikranen aan, namelijk onze C1 minikraan (maximum hijscapaciteit van 550 kg), onze C6/C6e minikraan (maximum hijscapaciteit van 3000 kg) en onze C10/C10e minikraan (maximum hijscapaciteit van 4000 kg).

Mobiele hijskraan huren op maat bij Topwerf?

Wil je een mobiele hijskraan huren bij Topwerf? Dan zoeken we samen naar de beste oplossing op maat.

 • Bij de huuraanvraag bespreken we hoe onze kranen op de juiste plek geraken.
 • Bij de levering of ophaling krijg je de nodige informatie over het gebruik van onze machines.
 • Bij het huren van onze autolaadkranen komt er steeds een ervaren machinist mee. Bij het huren van onze minikranen kan het zowel met als zonder machinist.

Mobiele hijskraan huren bij Topwerf te Antwerpen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Mobiele hijskraan huren
  Scroll naar boven