Een kraanwagen huren voor jouw hijsproject?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een kraanwagen om zware of breekbare lasten te hijsen? Dan ben je bij Topwerf aan het juiste adres! Ons modern machinepark beschikt over verschillende vrachtwagenkranen om jouw hijswerken snel en efficiënt uit te voeren.

hoekje-onder

78 t/m en 135 t/m autolaadkranen

Je vindt in ons aanbod Scania vrachtwagens die voorzien van een Palfinger kraan met een capaciteit van respectievelijk 78 t/m en 135 t/m. Met deze topmerken kiezen wij bewust voor veiligheid, techniciteit en betrouwbaarheid.

Onze kraanwagens zijn standaard uitgerust met onder meer twee glaszuigers tot 1000 kg, een C-haak en een elektrisch of mechanisch aangedreven evenaar. Daarnaast is het mogelijk om onze autolaadkranen verder uit te breiden met extra hijshulpmiddelen, zoals een glaszuiger voor gebogen glas of een pallethaak.

Als je een kraanwagen wil huren voor installatie- of onderhoudswerken, dan bouwen wij onze 135 t/m kraan eenvoudig om tot een hoogtewerker met een manbak. Zo kan je veilig en efficiënt op hoogte werken.

Multi-inzetbare krachtpatsers

Onze autolaadkranen hebben een maximale hijscapaciteit van 30 ton, een maximumbereik van 40 meter en een zwenkbereik van 360 graden. Hierdoor kan je zonder problemen materialen afzetten op de negende verdieping of over een gesloten bebouwing heen hijsen.

Verder beschikken onze kraanwagens over een overstrekbare knikarm die tot 15 graden kan doorknikken. Hierdoor is het mogelijk om te werken in gebouwen of kleine ruimtes. Ze hebben ook een power link kabellier om makkelijk lasten te laten zakken of op te halen over een afstand.

Een kraanwagen huren bij Topwerf?

Bij Topwerf kan je niet alleen rekenen op topmateriaal, maar ook op een optimaal onderhoud van onze machines. Wil je een van onze kraanwagens huren? Dan komt onze gekwalificeerde machinist ermee tot bij jou. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring zorgen wij voor een snelle en vlotte uitvoering van jouw hijsproject!

Kraanwagen huren bij Topwerf te Antwerpen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB.
    Kraanwagen huren
    Scroll naar boven