Jacuzzi verplaatsen met de hulp van Topwerf

Nieuwe jacuzzi gekocht en kan je niet wachten om deze in gebruik te nemen? Of ben je aan het renoveren en wil je jouw jacuzzi verplaatsen naar een ander plekje? Uiteraard is het onmogelijk om dit op eigen houtje te doen. Gelukkig hebben wij alles in huis om jouw jacuzzi te hijsen en te (ver)plaatsen!

Vakmanschap en precisiewerk

Met onze autolaadkranen en minikranen bieden wij assistentie bij de plaatsing van een jacuzzi of andere zware lasten die onmogelijk te heffen zijn op pure mankracht. Uit veiligheidsoverwegingen raden wij dit ook ten zeerste af. Onze machinisten hebben intussen een ruime ervaring in het veilig uitvoeren van hijswerken met onze hijskranen. Zelfs in de meest complexe omstandigheden leveren zij vakmanschap en precisiewerk af.

Hoe gaan wij te werk?

Via ons contactformulier kan je heel eenvoudig en geheel vrijblijvend een aanvraag indienen om jouw jacuzzi te verplaatsen. Hoe meer informatie je ons vooraf doorgeeft, hoe beter we jou kunnen informeren over de haalbaarheid van de opdracht. Denk er dus aan om de volgende zaken te vermelden:

  • De plaats waar de jacuzzi moet komen te staan en de eventuele overspanningslengte (lees: de afstand gemeten vanaf de straat tot de bestemmingsplaats).
  • De eventuele hoogte die moet overbrugd worden (bv. hijsen boven het huis).
  • De afmetingen en het gewicht van de jacuzzi.
  • Andere belangrijke zaken die interessant kunnen zijn zoals een mogelijke doorgang naast het huis en de exacte breedte ervan.

Zo weten wij meteen met welke machine en machinist wij de klus snel en veilig kunnen klaren! Stuur gerust enkele foto’s door, dat maakt het voor ons nog eenvoudiger om de situatie in te schatten.

Bel je ons liever op om jouw aanvraag en situatie te bespreken? Ook dat kan uiteraard op 0498 80 74 27.

Jacuzzi verplaatsen? Reken op de assistentie van Topwerf!

Jouw jacuzzi verplaatsen? Onze machinist komt met de juiste kraan en andere hulpmiddelen graag tot bij jou. Je krijgt bij Topwerf bovendien een persoonlijke service waarbij je door één centraal contactpersoon rechtstreeks op de hoogte wordt gehouden. Voor bijkomende inlichtingen of advies kan je ons altijd bereiken, ook via WhatsApp.

jacuzzi verplaatsen
Scroll naar boven