Minihijskraan huren met of zonder bedienaar

Of je nu werkzaam bent in de industrie, de glassector of de staalbouw: een minihijskraan huren kan een oplossing bieden voor diverse hijswerken. Zware bouwmaterialen, breekbare materialen zoals glas en andere grote lasten zoals een liftkoker of een motorblok: onze minikranen hijsen het met gemak. Deze compacte alleskunners zijn ideaal voor hijswerken in kleinere ruimtes, tot op een hoogte van 22 meter.

hoekje-onder

Veelzijdig inzetbaar

Behalve hun veelzijdige inzetbaarheid in de bouw of industrie zijn deze kleine krachtpatsers een geliefde aanwinst voor kleine en grote werken, zowel binnen als buiten. Dankzij hun grote wendbaarheid en de vele sensoren zijn onze minikranen heel eenvoudig te bedienen. Ze kunnen zelfs vanop afstand bediend worden. Daarnaast hebben ze een negatieve knikarm om door lage deuropeningen te geraken.

Met of zonder bedienaar

Bij Topwerf heb je de keuze om een minihijskraan te huren en deze zelf te bedienen. In dat geval geven we je een eenmalige opleiding zodat je de machine op een veilige en nauwkeurige manier kan gebruiken. Of je kiest ervoor om beroep te doen op een van onze kraanmannen. Wij garanderen een snelle en professionele uitvoering van jouw hijswerken.

Minihijskraan huren op maat van jouw situatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het huren van een minihijskraan? Dan zit je bij Topwerf alvast goed. Huur voor één dag of voor een langere periode, met of zonder ervaren bedienaar. (*) Kortom: op maat van jouw situatie!

Wij leveren tot op de werf in heel België en grensstreken (Nederland, Frankrijk, …). Of je haalt de minikraan zelf op in ons magazijn in Antwerpen. Onze C1 en C6/C6e minikranen kunnen vervoerd worden met een aanhangwagen, bij de C10/C10e en de C30e minikraan is dat enkel mogelijk met de vrachtwagen.

(*) De uitrusting met glaszuiger wordt standaard voorzien wanneer je een minikraan huurt met bedienaar. Huur je zonder bedienaar, dan kan de glaszuiger bijkomend voorzien worden.

Minihijskraan huren bij Topwerf te Antwerpen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Minihijskraan-huren-5
  hoekje-groen

  Op zoek naar een geschikte glaszuiger?

  Scroll naar boven