hoekje

Hoeflon C10 huren met of zonder assistentie

Om de beste kwaliteit en service te kunnen geven, hebben wij voornamelijk minikranen van Hoeflon in ons aanbod. Met als absolute krachtpatser de Hoeflon C10 minikraan. Bij Topwerf kan je de Hoeflon C10 huren met of zonder gekwalificeerde machinist.

hoekje-onder

Over de Hoeflon C10

De Hoeflon C10 minikraan is ideaal voor het zware werk in de industrie- en staalbouw, zowel buiten als binnen. Dankzij de witte rupsbanden laat de machine binnen geen strepen na.

Deze minikraan tilt tot 4 ton, past dankzij zijn slanke profiel door elke deur en is met zijn drie versnellingen uiterst manoeuvreerbaar. Hij geraakt bovendien tot 21 meter hoog met een enorme hijscapaciteit van 750 kg.

En deze machine heeft nog veel meer te bieden:

 • Afstandsbediening voor stempel-, rij- en kraanfuncties
 • Hydraulisch uitschuifbare rupsen
 • Afneembare en uitschuifbare ballast
 • Vastzethaken voor aanhanger
 • Eén hijspunt
hoekje-groen

Hoeflon C10 huren met of zonder onze hulp

Je kan bij ons de Hoeflon C10 huren met of zonder de hulp van een van onze ervaren machinisten. En dat al vanaf één dag of voor een langere periode.

Hoe wordt deze geleverd?

Wij brengen de minikraan tot bij jou op de werf. Of je pikt deze zelf op in ons magazijn in Antwerpen. Opgelet: de C10 minikraan kan enkel vervoerd worden met de vrachtwagen. Voorzie daarom zeker 3 meter doorgang voor het vervoer.

Als jij de minikraan zelf bedient…

…dan geven we een eenmalige opleiding zodat je de machine op een veilige en nauwkeurige manier kan bedienen. Ondervind je een probleem? Wij kunnen de minikraan vanop afstand uitlezen zodat je meteen weer aan de slag kan!

Huur de Hoeflon C10 minikraan

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Hoeflon-C10-minikraan
  hoekje-groen

  Op zoek naar een minikraan die iets compacter is?

  Scroll naar boven
  Chat openen
  Heb je een vraag over onze materialen of onze werkwijze? Stel ze gerust hier en wij antwoorden je zo snel mogelijk!