Minikraan huren

Een minikraan, ook wel asterix of spinkraan genoemd is een compacte kraan voor de plaatsing van glas bijvoorbeeld. Deze kranen kan je makkelijk bij ons huren. Wij hebben een assortiment minikranen van Hoeflon waar je uit kan kiezen. Deze zijn ideaal voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en komen met speciale glaszuigers wanneer nodig.

De Hoeflon C1 minikraan

Dit is een compacte kraan die door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen kan komen. Dus een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegangsweg is voor de C1 geen enkel probleem. Bekijk hier de Hoeflon C1 minikraan.

De Hoeflon C6 minikraan

De alleskunner onder de compactkranen van Hoeflon. Het is een spiderkraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hijshoogte van 17 meter. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie. En deze kraan kan meer tillen dan zijn eigen gewicht. Daarom is hij uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en het nauwkeurig op positie brengen van stalen balken. Bekijk hier de Hoeflon C6 minikraan.

De Hoeflon C10 minikraan

De C10 is dan weer onze absolute krachtpatser. Deze compactkraan tilt tot 4 ton. En dat terwijl zijn eigen gewicht nog geen 5 ton bedraagt. Maar die kilo’s zijn hem niet aan te zien: hij is slank genoeg om door elke deur te passen. Bekijk hier de Hoeflon C10 minikraan.

Geleverd waar je ze nodig hebt

Al onze minikranen worden tot op de werf gebracht met de autolaadkraan of met de aanhangwagen. Deze spidercranes of spinkranen kunnen met of zonder bediener gehuurd worden. Zonder bediener huren is mogelijk na een eenmalige opleiding. Zo leer je de minikranen veilig en nauwkeurig te bedienen.

Ben je op zoek naar bijpassende glaszuigers?

Bij ons kan je ook terecht voor het huren van glaszuigers, zo heb je alles wat je nodig hebt voor de plaatsing van glas. Verken hier ons assortiment glaszuigers.

Heb je graag meer info? Bekijk onze materialen en neem zeker contact met ons op.

topwerf minikraan huren

Onze Hoeflon C6 minkraan is snel operationeel

topwerf minikraan huren

Hoeflon C6 met VSG 450 KL2 glaszuigers

Overzicht minikraan verhuur

Hoeflon C1
Hoeflon C1 minikraan
Bediening Radiosturing
Lengte 1750 mm
Breedte 700 mm
Hoogte 1260 mm
Gewicht 1060 kg
Capaciteit 550 kg
Hoeflon C6
Hoeflon C6 minikraan
Bediening Radiosturing
Lengte 2900 mm
Breedte 750 mm
Hoogte 1820 mm
Gewicht 2850 kg
Capaciteit 3000 kg
Hoeflon C10
Hoeflon C10 minikraan
Bediening Radiosturing
Lengte 3930 mm
Breedte 800 mm
Hoogte 1970 mm
Gewicht 4700 kg
Capaciteit 4.000 kg
Steker
Steker / Evenaar
Bediening Manueel
Lengte 2m uitschuifbaar
Hijsvermogen bij 0m 750kg
Hijsvermogen bij 1m 500kg
Hijsvermogen bij 2m 250kg
X

Overige diensten

Een minikraan huren?

Onze minikranen in actie