Autolaadkraan huren

Wij beschikken over 2 Scania autolaadkranen die beide zijn voorzien van een Palfinger kraan. Deze hebben een zwenkmogelijkheid van 360° en een bereik van meer dan 30m. En ze kunnen tot wel 30 ton heffen. Daarbij komt dat een autolaadkraan heel snel operationeel is, op amper 10min is ze opgesteld.

Deze autolaadkranen hebben een lengte van 11m en een breedte van 2,5m. En wanneer ze volledig gestempeld zijn, moet er rekening gehouden worden met een breedte van 7m. Wanneer de kraan op een verharde grond staat moeten er geen extra rijplaten voorzien worden. Wanneer er op de werf een verzachte ondergrond is en dit doorgegeven is voorzien wij rijplaten voor een vlotte doorgang.

Veelzijdig inzetbaar

Onze autolaadkranen geraken met de 15 graden overstrekbare knikarm door lage deuropeningen en kunnen we ook binnen gebouwen werken. Lastige kraanwerkzaamheden – zelfs onder moeilijke omstandigheden – zijn zo toch uitvoerbaar. Deze mobiele kraan kan ingezet worden bij de plaatsing of verwijdering van glas. Maar ook zonnepanelen, windwijzers, weerstations, bliksemafleiders, spandoeken, alarminstallaties, airco installaties, enz.

Huur met een gekwalificeerde machinist

Onze machinisten kunnen de autolaadkraan bedienen met een afstandsbediening waardoor ze steeds overzicht houden over de werken die uitgevoerd moeten worden. En zo hebt u ook iemand die met u meedenkt en werkt om de opdracht op een veilige en vlotte manier gedaan te krijgen.

Evenaar en glaszuiger

Alle twee de vrachtwagens zijn standaard uitgerust met een evenaar en een glaszuiger. Als u bij het doorgeven van uw opdrachtorder een korte beschrijving van de werken geeft, zorgen wij dat de machinist steeds het juiste materiaal bij heeft.

Onze vrachtwagen met bouwjaar 2018 beschikt eveneens over een power link kabellier. Deze kenmerkt zich door een geringe constructiehoogte en is ideaal voor toepassing in gebouwen. En dankzij de zijdelingse kabelgeleiding van de kabellier kunnen opbouwtijden tot een minimum worden beperkt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Huur deze Autolaadkraan met bestuurder

autolaadkraan met glaszuigers

Onze autolaadkraan aan het werk

knikarm autolaadkraan

De knikarm geraakt makkelijk in kleine ruimtes

Overige diensten

Contacteer ons